Rengøring efter en fest

Der er enormt mange unge og voksne i Norge der lejer sig ind i lokaler for at der kan holdes en fed fødselsdagsfest. Aftenen forløber som den skal og allesammen har det sjovt. Der bliver drukket en masse alkohol og sodavand og der bliver måske også spist nogle snacks i måde af chips eller nødder.
Sidst på aftenen bgynder folk at tage hjem, festen er ved at være ved vejs ende og det er næsten morgen. Personen der holdte festen tager hjem i seng og sover et par år inden rengøringen i det udlejede festlokale kalder. Man husker festen som sjov, og det var da ikke så rodet/ beskidt igen. Men da man så kommer til dette tidligere fyldte festlokale, ses det at det måske var lidt værre end man husker det.

Fif til rengøring efter en fest

Hvis man står helt alene med mulige tømmermænd, et rent festlokale der flyder med øl på gulvet fra nogle fulde kammerater aftenen før der slet ikke helt kunne gå lige, og der ligger dåser/ flasker/ engangsglas overalt, så virker det meget uoverskueligt. Derfor er det en god idé at spørge nogle venner/ familie om de havde lyst til at hjælpe. Det kunne eventuelt være nogle der deltog i festen. dette giver det hele et bedre overblik, og så går det også lidt hurtigere. uddel opagaver, således at hver og en ikke står det samme sted vasker gulvet eller fjerner glas eller flasker.
der kan også sættes noget musik på hvis dette ønskes, eller kan man gøre rengøringen til en konkurrence. der er mange muligheder for at få denne ellers lidt lækre begivenhed, til at virke lidt hyggeligere og sjovere.

LÆS MERE  Hjælp til rengøring København er ikke dyrt