Hovedrengøring er noget alle bør gøre

Hovedrengøringen kan nemt være noget som man ikke kan holde styr på, da der er rigtig mange ting som skal gøres rent.

Inden du begynder på din hovedrengøring bør du derfor sætte dig ned og lave en tjekliste over hvad det er der skal gøres rent i huske – i må gerne sætte dem i prioriteret rækkefølge, da i derefter ved hvad i skal når den første opgave er slut.

De fleste starter småt ud med simpel støvsugning eller rengøring af vask og diverse, hvorefter de gå all in på det lidt mere krævende, såsom vinduespudsning og rengøring af ens ovn.

Her har du din tjekliste for køkkenet

Når du skal gøre køkkenet rent bør du tænke på at tørre køkkenskabe af sammen med døre, fodlister og dørkarme. Derefter skal du selvfølgelig også tørre radiatorer og stikkontakter, da disse oftest bliver nemt beskidte.

Til det mere kedelige og hårde arbejde har vi selvfølgelig ovnen som gerne skulle gøres rent både indvendig og udvendig. Hvis din ovn har en hylde vil det selvfølgelig også være oplagt at gøre rent her, da udlejeren normalt tjekker denne også.

Køleskabet, fryseren og hvad der ellers er at store ting skal selvfølgelig også gøres rent, for til sidst at støvsuge og vaske gulvet. Tjek gerne også rummet efter for spindelvæv og diverse.

Tjeklisten for badeværelset er noget kortere

At gøre badeværelset rent plejer normalt at være noget nemmere for de fleste, da der ikke er så mange som skal ordnes i forhold til køkkenet. Du skal selvfølgelig igen starte ud med at tørre døre, dørkarme og stikkontakter (Hvis i har sådan nogle derude) af.

LÆS MERE  Rengøring efter en fest

Når det er blevet ordnet skal i til det ’svære’ ude i badeværelset, som er at afkalke wc’et, håndvasken og fliser.